Velkommen til Høybråten og Stovner IL - Fotball

Har du lyst til å administrere din egen lagside? En lagside der du kan registrere nyheter, informasjon, treningsdata, kampdata, spillerstall m.m? Vår uoffisielle webportal skal på sikt gi deg dette og mye mer. Tilbake skal du få generert statistikk basert på de data du taster inn.

Må jeg registrere meg som bruker?
Du kan fritt navigere deg rundt i portalen og besøke de lagene som har egne sider uten å måtte registrere deg, men skal du dra nytte av de tjenestene som er laget og som vil komme i fremtiden må du registrere deg som bruker.

Hva kommer av fremtidige funksjoner?
Vi ønsker å opprette vårt eget HSIL forum der registrerte brukere kan skryte og klage. I samme forum kan trenere diskutere hvorvidt effektiv fotball er sexy fotball.
Det sies at et bilde sier mer enn tusen ord, så derfor ønsker vi også å etablere oversiktlige bildegallerier på de enkelte lagsidene.

Retningslinjer for personvern
Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite mer om dine valg om å ikke la disse selskapene få tilgang til denne informasjonen, kan du gå inn på siden http://www.google.no/privacy_ads.html.

Google, som tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler til å vise annonser på hsilfotball.com. Googles bruk av informasjonskapselen for DART lar dem vise annonser til brukerne basert på deres besøk på hsilfotball.com og andre nettsteder på Internett. Brukere kan velge bort bruken av DART-informasjonskapselen ved å gå til retningslinjene for personvern for Googles annonse- og innholdsnettverk (http://www.google.no/privacy_ads.html).

Husk at portalen er etablert på frivillig basis og vil driftes på samme måte. Det kan derfor ta litt tid før nye tjenester blir etablert.

Lykke til!