Skrevet av Atle Gamborg J97, 2010-04-29

Da har vi tilbakelagt en meget god fotballhelg med Gjelleråsen Vår Cup og første seriekamp. Vi har spilt totalt 7 kamper og statistikken sier 5 seire, 1 uavgjort og 1 tap.
Gjelleråsen Vår Cup:
Vi startet opp på fredag med en kamp mot en fysisk sterkt Lillestrøm lag. Dette taklet jentene godt og gikk seirende ut av kampen 1-0 etter et mål av Maria. På lørdag ettermiddag var motstander Gjelleråsen hvor vi vant 2-0 etter mål av Maria og Mariel og deretter ble Hadeland slått 1-0 etter mål av Karianne. Vi ble puljevinnere og skulle møte lag nr 4 i den andre puljen som var HSIL Jenter 98 på søndags morgen. Siste treningskamp mot Jenter 98 endte 10-1 i vår favør så trenerteamet var trygge på en seier og fokuset vårt ble helt feil noe som medførte at jentene ble stresset og ikke fikk frem det gode spillet. Jenter 98 kjempet hardt og holdt oss unna med 0-0 etter ekstraomganger og var duket for myntkast som vi gudskjelov vant. Jentene var nå klare for semifinale mot Lyn. Trenerne hadde lært at fokuset ikke skal være på resultatet men på gjennomføringen av kampen og i semifinalen var det gode spillet og innsatsen tilbake og vi vant 2-0 over Lyn etter mål av Ingrid Elise og Silje. I finalen møtte vi Fet. Fet tok kontrollen i første omgang og gikk fortjent opp i ledelsen 1-0, det virket som om jentene var litt preget av stundens alvor. Jentene jobbet seg inn i kampen igjen og 2 omgangen var en av de bedre jentene har gjort. Det eneste som manglet var en scoring eller to. Gjelleråsen Vår Cup ble avrundet med en høytidlig premieutdeling og slitne jenter gikk fornøyd hjem med 2. plass i turneringen.

Så kom mandag og det var duket for første seriekamp mot ingen ringere en Grei som vi har hatt mange harde kamper mot. Vi var litt usikre på hvordan jentene ville takle en seriekamp etter så mange kamper i bena på kort tid. Førsteomgangen var jevnspilt, jentene jobbet har og kampen stod og vippet. Grei gikk opp i ledelsen 1-0 til pause. Etter 10 minutters hvile var jentene klar til en ny omgang hvor de tok over banespillet og skapte mange god sjanser. Vi vinner omgangen 2-0 etter scoringer av Pia og Silje og kampen 2-1. De 3 første poengene i serien var i boks.

Oppsummert så har vi sett mye bra fotballspill, mange gode sjanser fremover, utrolig innstas av jenter som ikke gir seg og ikke minst har vi et bunnsolid forsvar og keepere som har kun sluppet inn 2 mål mot gode motstandere. Jentene kan være meget stolte av seg selv. DERE ER GODE.