Skrevet av Administrator, 2009-11-11

Hvis du som administrator ikke får tilgang til å legge inn nyheter ++, kan det rett og slett skyldes at du bruker Internet Explorer 8, evt. andre nettlesere. Les hele saken for å løse dette problemet.
Nettsiden er designet og tilpasset til Internet Explorer 6 og 7. Den er altså ikke testet mot andre nettlesere som bruker en såkalt annen HTML standard enn Internet Explorer 6 og 7.

Det er fullt mulig for oss (les: meg) å gjøre noe med saken, men det vil kreve en del tid. I mellomtiden kan du forsøke dette:

Hvilken versjon av Internet Explorer har du?
1. Klikk på menyvalget 'Hjelp' i nettleseren
2. Klikk på menyvalget 'Om Internet Explorer', eller 'About Internet Explorer' hvis du har engelsk versjon.
3. I feltet versjon skal du se på det første tallet. Står det f.eks 8, betyr det at du har Internet Explorer 8.

Internet Explorer 8
Dette er ingen hindring. Hvis du bruker Internet Explorer 8 må du bare huske å skru på kompatibilitetsvisning. Dette gjør du på følgende måte:
1. Klikk på 'Verktøy' / 'Tools'
2. Klikk på 'Kompatibilitetsvisning' / 'Compatibility View'

Det som i praksis skjer nå er at hsilfotball.com vil vises med HTML standarden for Internet Explorer 7. For deg betyr det at ting skal fungere igjen.

Andre nettleser
Det finnes en rekke andre nettlesere der ute i verdensveven. De mest kjente er kanskje Firefox, Chrome og Opera. Noen av dem vil fungere bra mot hsilfotball.com, andre ikke. Du må rett og slett bare prøve deg frem og eventuelt laste ned Internet Explorer og bruke den mot hsilfotball.com hvis din 'Faste' nettleser ikke fungerer. Bare for å ha sagt det: Det er ikke nettleseren som er problemet, men måten hsilfotball.com er designet på. Pluss at de kloke hoder ikke klarer å enes om en felles måte å gjøre ting på (Ref HTML standard).

Nettleserhilsen fra Administrator Thomas