Skrevet av Jan Harald Olsen, 2009-10-11

Det ble en spennende kamp mot Øvrevoll/Hosle for å avgjøre kretsmesterskapet for J14 i Oslo fotballkrets søndag 11.oktober. Resultatet etter full tid var 2-2, og HSIL ble kåret til vinner ettersom vi hadde 4-1 i antall vunnede hjørnespark. Gratulerer som kretsmestere, jenter! Vel fortjent!!
Selve kampen ble mer spennende enn nødvendig. HSIL var overlegne i banespillet store deler av kampen, kom til mange gode sjanser, men slet med å få ballen i mål. ØHIL scorte først. På sitt første angrep etter ca 15 minutter blir vi "lurt" av deres angrepsspillere, og plutselig er en av deres spillere alene med Kine. Ballen fyker inn uten sjanse for Kine. 0-1 til pause. Vi er i pausen enig om å fortsette slik som i 1. omgang, og at presset til slutt vil gi mål. Og dette stemte. Etter å ha dratt av et par spillere, smeller Ingrid til med et skudd fra 20 meter som går via en ØHIL spiller, under keeper og i mål. Kort tid etter får vi straffe etter hands, og Cecilie setter denne iskaldt inn. Kampen var snudd, og vi ettersom vi hadde flere corner, visste vil at det ville bli seier til oss ved uavgjort resultat i kampen. Nå ville de trenge to mål for å vinne... De greier å få noen frispark på slutten av kampen, og det ene går i nettet. Det siste frisparket redder Kine, og kampen blåses av.

Vi takker Øvrevoll og dagens gode dommer for kampen.

Innsatsen var veldig bra i denne kampen, og alle spillerne skal ha skryt for sine bidrag. Nå er det ingen tvil om hvilket jentelag som er det beste i Oslo når det gjelder 1995-årgangen!!