Skrevet av Jan Harald Olsen, 2009-09-14

Adidas cup regnes for uoffisielt NM for aldersbestemte klasser. Gjennom å vinne de innledende kampene og kvartfinalen mot Skedsmo var vi klare for sluttspillet på Gjøvik. Semifinalen mot Fana ble vunnet med hele 5-0, og søndag ettermiddag ble Pors knust med 4-0 i finalen. Gulltrøyene er våre, jenter!!!! Gratulerer så mye - det er veldig fortjent!!!!
Jentene dominerte kampen mot Fana fra start til mål, men hele 1. omgang gikk uten at det ble noe mål. Men det skulle vise seg at Fana brukte mye krefter i denne omgangen, og i løpet av 2. omgang måtte de hente ballen fra nota hele 5 ganger. Ekte hat-trick av Kristin og flotte mål av Ingrid og Siri Hellum.

Finalekampen mot Pors var vi litt spente på. Laget spiller fysisk hardt, og har mange gode spillere. De gikk hardt ut i finalen, og de hadde et overtak i starten av kampen. Etter hvert tok vi over mer og mer av kampen, og 5 minutter før pause tok vi en fortjent ledelse ved kaptein Cecilie. Etter pausen var det liten tvil om hvilket lag som var det beste. Vårt enormt gode forsvar slapp ingenting gjennom, midtbanen jobbet knallhardt og vi angrep effektivt fra begge kanter. Kristin scoret to mål til, og Siri Hellum satte inn vårt siste mål ti minutter før slutt.

Enorm jubel selvsagt! Vi kan etter dette kalle oss Norges beste jentelag for jenter født 1995!! Vi tok med oss hjem medaljer, lagpokal, to nye matchballer og ikke minst flotte gulldrakter.

Kristin ble kåret til sluttspillets beste jentespiller, og fikk med seg en gavesjekk på 2000 kr fra Adidas, og flott statuett. Helt fortjent!

Vi gratulerer, jenter!! Og takk for at dere gir oss så mye idrettsglede!

Mvh Jan Thomas og Jardar