Skrevet av HSIL Telegrambyrå, 2009-06-02

Høybråten Toppfotball (HT) får endelig tribuner! Etter flere tiår med slitasjeskader på publikum etter å ha stått på grushaugen skal ønsket om sitteplasser endelig oppfylles. Unni Storsvien hoppet av begeistring da nyheten i dag lekket ut: "Jeg går daglig til fotsoneterapeut etter skader i fotbladet grunnet grushaugen. Småstein borrer seg inn foten og etterlater store sår. Skobudsjettet mitt er økt med 400% grunnet dette. Betennelsen og verket ødelegger rett og slett skoene mine".
HTB ønsket å gå ryktene nærmere i sømmene og fant fort ut at klubbeier Janus Olstad har et litt annet målbilde. Det skal bygges tribune, men den skal være vendt mot det blå sommerhuset hans, altså vekk fra banen. På spørsmål fra pressen sa han kort og greit: "Jeg ønsker å motta den hyllest jeg fortjener. Når balkongen er på plass skal jeg arrangere en parademarsj som vil passere mellom tribunen og det blå fine sommerhuset mitt. Jeg vil få en mye bedre analog med publikum." HTB stilte spørsmål ved bruken av ordet analog og om han kanskje ikke mente å bruke ordet dialog, men han sto fast ved at analog ga et mye bedre bilde på hva han mente.

Høybråtens stjernespiss, Klas Kristiansen, er på prøvespill i et varmere strøk og kunne derfor ikke stille til kamp i kveld. Han har lenge uttalt misnøye med det kalde klimaet i Norge. I følge han selv påvirker den kalde vinden hans ekstreme sprintmusklatur: "Jeg begynner kanskje å få noen grå hår her og der, men jeg vil i all beskjedenhet fortsatt sammenligne meg selv med en anabol okse. Lyskebuksene mine må spesialimporteres fra veveriet som lager tilsvarende bukser til amerikansk fotball. Dessverre er disse også noe trange, så vinden blåser tvers gjennom stoffet. Dette gjør at akslerasjonskapasiteten min reduseres med 45%. Dette har jeg egenhendig målt på Norsk Toppidrettssenter sammen med Drillo". Klas Kristiansen elsker Norge og HT, men værsituasjonen har dessverre gjort at han må gjenopplive karrieren i et varmere strøk. Tidligere i vinter bestilte han derfor et opplegg som passet utmerket til hans amibisjoner. Som en ekstra bonus kunne visstnok hele familien være med på lasset. Barna blir passet på av onkler og tanter i såkalte barneklubber, slik at han kan konsentrere seg om å spille fotball for Club Vingreiser.

Høybråten Toppfotball spilte kanskje ikke sin beste kamp for sesongen, men de stilte ihvertfall opp til kamp denne gangen. All honnør til spillerne for det. Oslojuvelene har kanskje et klingende klubbnavn, men selve juvelene henger nok et annet sted enn på fotballbanen. Et hardtkjempende HT fikk allerede etter 15 minutter en scoring mot seg, men kusina til Bryni brettet opp skjorteermene og assisterte egenhendig de tre målene som ga HT en komfortabel 3-1 seier. Målene ble scoret av Tore Ungpung Lutro, Even Wiener Kringle og Aimar, Eimi, Maimi (eller hvordan nå dette navnet uttales...).