Skrevet av HSIL Telegrambyrå, 2009-05-11

Frigg er i den norrøne mytologien Odin sin kone. Namnet skal bety den som elsker. Hun har mange likheter med Frøya, og mange mener de to er en og samme gudinne. Far til Frigg var Fjòrgyn. Han skal være selve jorda.
I Snorre sin Ynglingesoga kommer det fram at Frigg skal ha vært utro mot Odin. Utroskapen skal ha skjedd med brødrene til Odin, Ve og Vilje, en gang Odin var på reise så lenge at de trodde han var død.

HTB's egne spesialister på norrøn mytologi har den siste tiden kun jobbet overtid for å tolke tekstene til Snorre. Og resultatet av tolkningen lot ikke vente på seg. Brødrene Ve og Vilje kan umiddelbart sammenlignes med brødrene Jonas og Rasmus Semmerud. Etter noe slektsforskning fant de også ut at brødrene Olstad/Semmerud har direkte slektslinjer med Ve og Vilje. Storebror og klubbeier Janus Olstad kan på rent forskningsmessig grunnlag relateres til Odin. Mange mener Janus er mannen som vil løfte HSIL til nye høyder og det er ikke utenkelig at idrettslaget om noen få år kan være bærebjelken til et av europas ledende fotballag. For mange er Janus jovial og jordnær, akkurat som far til Frigg, Fjòrgyn, var selve jorda. I tillegg trives Janus veldig godt i bunkeren sin, langt under jorden. Likheten er slående.

For de som kanskje har hørt navnet Frigg før kan HTB informere om at et gassfelt i Nordsjøen også blir kalt Frigg. Her ble det utvunnet gass fra 1978 til 2004. Også disse tallene bygger opp under teorien om Odin, Ve, Vilje, Janus, Jonas og Rasmus. Jonas ble født i 1978, Rasmus ble født i 2004. Er dette ren tilfeldighet?

Frigg blir også brukt som et kvinnenavn i Danmark.

Og hva har så alt dette med kampen mot Frigg 2 å gjøre? Alt! Utroskap blir slått sterkt ned på, også på Tørteberg kunstgress tirsdag aften. HTB vil kalle resultat 4-2, i favør Høybr/Stovn, en ren knockout seier. Høybråten gikk tidlig opp i ledelsen 2-0 og hadde rimelig god kontroll på Frigg. Dessverre ble Høybråtens hormonfylte guttunger mer opptatt av en russebuss som stoppet opp bak det en målet enn selve kampen. At det kun var gutter på bussen så ikke ut til å bry Høybråten spillerne nevneverdig. Frigg utnyttet fraværet til HSIL og reduserte til 1-2 rett før pause. Femten minutter ut i andre omgang utlignet de til 2-2. I det alt så ut til å mørkne for nordøstkantens soldater forsvant russebussen, manager Tor Andresen, leder for fotballgruppe Jarle Høgh, sportslig manager Morten Hermansen og klubbeier Janus Olstad.

Dermed våknet HSIL og slo sterkt tilbake. 39-åringen Klas Kristian Kristiansen, for kvelden iført sin mest tettsittende shorts, manet frem sine sju større chakra og sørget for total Frigg kollaps med sine to scoringer i det 73. og 80. minutt.

Mange lurer sikkert på hvorfor ingen fra Grushaugen, HSILs supporter- og støttegruppe, var tilstede under kampen. Det ryktes at hele busslasset sto med stive Høybråtenvimpler på Voldsløkka og undret seg hvorfor Høybråten spillerne spilte på syverbane, hadde store mager og en snittalder på 48 år. Visstnok hadde de ringt Kenneth Hermansen for baneanvisning. Som seg hør og bør sendte han dem direkte til sin favorittstadium, Voldsløkka. Det hjalp lite å kontrollringe Nille Thureichelvam.