Skrevet av Jonas Semmerud, 2007-05-13

Det var langt, veldig langt til Brummundal, og enda lenger å dra for å tape. Etter å ha kjørt forbi flyplassen, en hel del trær, en "by" kalt Hamar og et tivoli på størrelse med hagen hjemme kom vi omsider frem. At det var fint der kan ingen si noe imot. Brummundal hadde klart å samle flere kunstgressbaner på ett sted enn det Groruddalen kan skilte med tilsammen.
Oppmøtetid var satt til klokken 10.00. Vi dro vell ikke før 10.30. Trnern forsov seg, det er for dårlig, han måtte pent ta 20 armhevninger. Vidre kan vi notere oss at Sindre valgte å stå opp klokken 6 for å lage niste til turen. Det er greit å være ivrig Sindre, men alt er relativt. Men han skylder vell på sjefen som han mener sa at han skulle hente'n 06.45. Da sov sjefen godt for å si det sånn.


Stjerner:

4 stjerner: Daniel (jobber utrettelig, ligger riktig,)
3 stjerner: Chris (rydder opp i de ballene som kommer i bakrom)
2 stjerner: Kristian (Gjør ting enkelt, vinner viktige dueller)
1 stjerner: Eskild (Gjør ting enkelt, vinner viktige dueller)

Det var ett tamt SA lag som gikk på banen på ett gudsforlatt sted midt i skogen. Liten agresivitet, ukonsentrert og slappt. SA startet imidlertif godt og Fabi får 3 muligheter alene med keeper. SA slipper inn 2 mål på dårlig mannsmarkering i feltet på kornere. Slikt skal ikke skje.

Andreomgang er bedre med tanke på agresivitet, men fokuset ligger på feil ting. (gjelder ikke alle). I stede for å spille ball blir vi mer interesert i å slange dritt til motstanderne. Nå skal det sies at det kom noen rasistiske bemerkninger fra bønna på den andre siden, men uansett så skal vi klare å holde fokus...

Hadde SA spilt på sitt beste så hadde Brummundal stått igjen som tapere. Men det er dessverre for langt mellom nivåene vi ligger på. Vi må bli mer stabile, og vi må klare å spille ball selv om vi ligger under.