Skrevet av HSIL Telegrambyrå, 2009-04-23

Tirsdag formiddag, kun timer før serieåpningen mellom Romsås og HSIL, ble Tor Endre Andresen observert utenfor boligen til Unni Storsveen i et ekstremt tettsittende indianerkostyme. Med en plastspade i hånden og rompa til værs satt han på knærne og luket gresset til Unni.
Tor Endre bekrefter overfor redaksjonen at observasjonen av han er korrekt. Han forteller videre at indianerkostymet var litt for lite da de kun hadde barnestørrelser igjen der han leide kostymet. "Jeg beklager hvis noen følte seg støtt, men det ga i det minste seier?", sier han spørrende til oss i HSIL telegrambyrå (HTB). Hva skikken har med fotball å gjøre og hvorfor han valgte plenen til Unni Storsveen sier historien ingenting om.

Unni Storsveen har på sin side også vært en tur innom en kostymeutleier. Som selvutnevnt leder for HSIL Cheerleader Group, hadde hun behov for et kostyme som fremhevet HSIL og dens verdier. Dessverre var alle Cheerleaderkostymene utleid, men hun regner med at det er på plass til A-lagets første hjemmekamp mot Fagerborg. Redaksjonen gleder seg til å se friske sprell og muntre heiarop fra HSIL Cheerleader Group kommende tirsdag.

HSIL sendte i november en delegasjon til Skottland for å saumfare landet etter potensielle trenere til A-laget. På reisen tilbake til Norge hadde de med seg en navneliste på ikke mindre enn 743 navn. Dessverre hadde ingen de egenskapene som trengtes for å lede HSIL A-lag tilbake til toppen av 4.divisjon. I den forbindelse ble det arrangert et ukes langt kriseseminar på Holmenkollen Park Hotel Rica i slutten av november. Og der dukket plutselig løsningen opp, bærende på en kasse hvitvin av typen Lieserer Niederberg-Helden Riesling Auslese 1997 av ypperste kvalitet. Farge og duft: Gul med grønnskjær. Nydelig duft med friske frukttoner av ananas og aprikos, lime, blomster og petroleum. Smak: Delikat anslag, utrolig godt balansert, flott sødme og syre, svært smaskrik, sitter veldig godt. Vurdering: Drikk innen fem-seks år. Meget godt kjøp. Bæreren, den tidligere QPR spilleren, Allan McGhee Cameron, var mannen som nok en gang kunne bringe HSIL tilbake til toppen av fotballnorge. Ikke nok med det, han var fra Skottland. Unni Storsveen braste ut i latter: "Og vi som vasset over vannet for å finne en bekk..."

HSIL A-lags offisielle supportergruppe, Grushaugen, var som alltid på plass denne kjølige tirsdagskvelden. Denne gangen hadde vel ca 350 medlemmer funnet veien til Grorud idrettsplass. HTB har merket seg forfallet i løpet av sesongen i de foregående årene. Sesongen 2008 ble avsluttet med ca 2 svorne tilhengere, deriblant A-lagets supersupporter Anne. Hun stiller opp, sesong etter sesong, tap etter tap, men hun kommer hver eneste gang. Her har mange MYE å lære!
På den andre siden må vi huske på at Høybråtens patrioter er blaserte mennesker med mye på agendaen. Snitter må fortæres og hvitvinen kan ikke stå seg alt for varm i sommersolen. HTB foreslår at det settes opp en egen Lounge til de mer blaserte medlemmene av Grushaugen. Den kan for eksempel moteres øverst i en av lyskasterne på stadion.

Ute med skade før kampen var tre av HSIL mest rutinerte spillere, Lars Kølla Andresen, Simen Isbreen og Thomas Ø K. De jevngamle fotballkollegaene var alle tilstede under kampen og kunne begeistret overvære den kommende HSIL generasjon boltre seg på en av Groruds fjorten fotballbaner. Harstadværingen Ali Rakinizadeh erstattet Lars K Andresen i mål og man kunne ikke annet enn å bli blendet av unguttens prestasjoner bakerst på banen. Etter HTB sin mening Man Of The Match. Simen Isbreen våknet litt forkjært en morgen mens laget var på treningsleir i Danmark, med den uheldige konsekvens at han bristet to ribbein. Pointman Jørgen Bryni Kosmo tok over ansvaret til Simen på midten og geleidet laget til seier. Evigunge Thomas Ø K sliter med avrevet hamstring, men noen nåler skal i følge Lars K Andresen gjøre susen. Den topptrente ungutten Espen Benkø tok seg fri fra jobben og erstattet Thomas, men det viste seg stadig vekk at han hadde problemer med tempoet til motspillerne.

HSIL vant til slutt kampen 2-1. Alt i alt en meget fortjent seier, i følge manager Tor Endre Andresen og HeadCoach Allan McGhee Cameron. Tor Endre uttalte rett etter kampslutt at: "de som vinner kampen, vinner kampen. Det hjelper ikke om man produserer bøttevis med målsjanser hvis man ikke scorer. Vi hadde ikke så lyst til å produsere så mange målsjanser denne gangen, vi spilte tross alt på bortebane, men vi satte ihvertfall de vi hadde...".