Skrevet av Jan Harald Olsen, 2008-10-26

Våre jenter tapte noe ufortjent finalen i Oslomesterskapet tidlig lørdag formiddag. Resultatet ble 1-3 til Oppegård. Stillingen ved pause var 1-1 etter en flott 1.omgang av våre jenter. Bare litt synd at vi kun greide å score ett mål i denne omgangen. Etter spill og sjanser burde vi ledet med et par mål etter 1. omgang.
Vår motstander fikk et litt enkelt straffespark tidlig i kampen. Ballen slår ufrivillig inn i armen, og dommeren pekte på straffemerket uten den minste tvil. Kine greier nesten å redde straffesparket, men ballen triller sakte inn i hjørnet og 1-0 til Oppegård. Tre minutter etterpå har vi utliknet etter et mønsterangrep. Kristin går helt til linja, legger inn foran mål og der kommer Cecilie og banker ballen i mål.

I andre omgang mister vi noe av intensiteten, men har fortsatt ballen mest. Oppegård er farlige på kontringer, og etter misforståelse i forsvaret stikker deres raske spiss (som ellers bare spiller på 93- og 94- lagene til Oppegård) gjennom og scorer alene mot Kine. Etter dette har vi en kjempesjanse med innlegg fra Kristin, men Siri Hellum kommer litt for sent til nå ballen. Så har vi nok en liten miss i forsvaret, og Oppegård kontrer inn sitt tredje mål.

Vi taper denne kampen, men vi har ikke noe å skamme oss for. Vi viste at vi er et minst like godt lag som Oppegård, men denne gangen hadde vi ikke marginene på vår side. Sånn er fotballen - noen ganger ruller ikke ballen helt vår veg.

Alt i alt har vi hatt en super sesong - vi tåler dette tapet og kommer sterkt tilbake neste år!