Skrevet av Jonas Semmerud, 2007-05-03

Det var onsdag kveld. Stovneralliansen skulle spille sin første hjemmekamp. Solen sto høyt på himmelen og livet var egentlig ganske så herlig. 1 time og 15 min før kamstart satt det 17 gutter i garderoben, to 94 spillere, en som aldri holdt kjeft (bror) og 14 andre leende gutter. Fabi var selvfølgelig ikke å se noe sted. Stemningen i garderoben var god, nesten for god, "bror" sto for underholdningen mens resten lo. 1 time og 2 min senere kom Frem - 31, de hadde vært på rundtur i dalen!
Start 11'er:

Chris

Edon
Kristian
Marcus (94)
Ned

Daniel
Anders
Sindre Eskid
Fabi

Marius (94)


Subs:

Sindre K
Kevin N
Kevin P
Aiman
Jevad
Raja
Jostein


Mål:

Marius - 5
Anders - 1
Kevin N - 5
Aiman - 3
Jostein - 1
Jevad - 5
Kevin P - 1
Kristian - 1


Assist:

Kevin P - 7
Jevad - 1
Aiman - 2
Sindre - 1
Norby - 1
Anders - 3
Marcus - 1
Fabi - 2
Chris - 1


Vi ble enige før kampen om at vi skulle gå ut å gjøre den jobben vi ble satt til å gjøre uansett resultat. Resultatet snakker vell for seg selv.

Etter å ha sett ett dødt SA mot Lørenskog valgte jeg å ta med to 94 gutter for å vekke litt liv i gutta. Marius var den ene og Marcus var den andre.

Første hjemme kamp, det er alltid litt spenning. Så på nettet at Frigg hadde slått Frem- 31 7-1. Var spent på å se hvor god form vi var i, og hvordan vi lå i forhold til resten av serien. Vi vant, vi vant MYE, men det gå oss ett par ting å jobbe med taktisk sett. Og det er bra, vi skal lære av alle kamper uansett resultat.

Spenningen varte i ca 15 min, da hadde Marius punktert kampen nesten på egenhånd. Nå fikk han jo ballen av noen, men løpene og roen han viste var morro å se på. Håper vi kan bruke han i flere kamper. Etter det balla det på seg. Anders og Aiman fikk satt inn en hver etter assist fra Aiman og Anders, før Marius fant ut at det var greit å avslutte med ett til. Selv om målene rant inn så så vi ut som Marihøner i siste delen av omgangen. "Hold fokuset", "FAEN", "Det der er for dårlig", sto unge herr Semmerud å skrek på sidelinjen. Frem - 31 treneren må ha trodd jeg var gal, her ledet vi 7 - 0 og jeg var helt rød i tryne.

Andreomgangen var en fryd å se på, VI HOLDT FOKUS. Det resulterte i 15 mål til. Hva skal en si til sånt. Blir vanskelig å kommentere. De gule fra Marienlyst så ut som de hadde sett Nissen midt i Mai, mens SA snappet ballen å scoret. Vi scoret i snitt hvert 2 minutt i 2.omgang. BRA GUTTA...
Når det sto 20 - 0 og unge herr Semmerud fortsatt var rød i tryne etter all skrikinga, ja da så det faktisk ut som mannen med barten hadde sett alt.

Stort sett det eneste Frem - 31 tok med seg hjem av gode minner var hestene de så på veien, når de hadde rotet seg bort før kampstart.


Så er det tid for stjerner igjen:

4 stjerner: Marius (viste stor ro, gode løp, satt sjansene)
3 stjerner: Kevin P (7 assist prater for seg selv, spilte ball i riktig rom)
2 stjerner: Anders (viste prov på godt blikk og en fin fot, jobbet bra)
1 stjerner: Sindre (pratetåpratetåpratet, gjorde få feil, lå i riktige rom)
1 stjerner: Etter en god natts søvn har jeg bestemt meg for å tildele Bror en stjerne etter kampen. Han jobbet bra og kom seg fint rundt på kantene. I tillegg skal han berømmes for å ha blitt en mye roligere person på banen.


Mange kunne fått stjerne i dag, men ser på hvem som tar de riktige valgene. Aiman a.k.a bror, var høyt i vurderingen, Kevin N og Jevad får creds for 5 mål hver, men ett par hadde nok blitt avblåst for offside med en normal dommer. Daniel og Fabi får også creds for flott kantspill. Defensivt (Ned, Kristian, Marcus, Edon, Sindre) ser jeg ingen grunn til å gi stjerner da de gjorde det nødvendige men hadde lite å gjøre. Marcus får creds for roen han viste som 94 spiller. Selv om det hadde vært morro å sett både han og Marius i en kamp med mer intensitet. Raja og Jostein jobber bra når de kommer inn og får creds for det.

Det mangler 2 mål og noen assist der, stoler på dere, veit dere teller, så si i fra vis du står med ett par mål eller ass for lite...

Over å ut fra unge herr Semmerud