Skrevet av Thomas Ødegaard, 2008-06-25

Haugerud kunstgress var åstedet for en kamp mellom to lag i form. Oppsal toppet tabellen før kampen. Etter kampen topper de fortsatt tabellen. De hadde fortsatt toppet tabellen hvis Høybråten hadde vunnet, men nå vant ikke Høybråten, så de bare fortsetter å toppe. Men ting kunne absolutt sett annerledes ut. I garderoben før kampstart ble kampen omtalt som en såkalt bonuskamp hvor ingen egentlig forventet seier mot et overlegent Oppsallag.
Med senkede skuldre gikk likevel Høybråtens kamerater ut og rystet Oppsal. Et straffespark tidlig i førsteomgang kunne gitt et helt annet kampbilde, men toppscorer og gründer Kenneth Hermansen maktet ikke å treffe innenfor stengene.

"Synd", sier herr Kristiansen til Aftonbladet etter kampen. "Med seier i denne kampen hadde vi for alvor kjempet i toppen av tabellen. Dessverre hadde laget en femten minutters periode hvor ingenting fungerte. Da scoret også Oppsal tre mål. Selv fikk jeg en regnbue i øyet for en uke siden og slet av den grunn med å få øye på kameratene mine under kampens hete. Men alt i alt en ok gjennomført kamp, spesielt de første 40 minuttene."

Nestentrener Jonas Semmerud våknet mandag morgen opp med en "buse i nesa", som han selv omtalte sykdommen sin på. Buse i nesa er ikke en gyldig fraværsgrunn for HeadCoach Klaus Kristiansen, så nestentrener Jonas hadde bare å møte opp til kampstart på tirsdag. Noen vil kalle Klaus streng, andre mener han er mer rettferdig.

HSIL's heie- og mosjonsgruppe "Grushaugen" arrangerte en vervekampanje etter lagets suksess de tre siste kampene. Dette førte til en dobling av medlemsmassen, som nå teller totalt seks personer. Gratulerer.

Det er nå sommerferie. HSIL er kun tre poeng bak tredjeplassen på tabellen, noe redaksjonen synes bør være et mål for et Høybråten lag som bare blir bedre og bedre.