Skrevet av Jan Harald Olsen, 2008-03-02

Vi stilte med to lag på denne cupen. Begge lagene kom til A-sluttspillet etter at 5 av 6 kamper ble vunnet i det innledende spillet. Det ene tapet betydde at vi desverre måtte møte hverandre i kvartfinalen, men vinneren fra "internkampen" gikk helt til finalen. Her ble det tap 1-3 mot Lyn, men likevel er det all mulig grunn til å gratulere med innsatsen! Hittil i år har vi en førsteplass, en andreplass og en tredjeplass fra turneringer vi har deltatt på!
Vårt lag "rød" vant internoppgjøret, og møtte Lyn/Koll 94 i semifinalen. Etter en høydramatisk kamp vant våre jenter 3-2 etter sudden-death.

Dermed ble det finalespill på våre jenter igjen! Desverre måtte vi gi tapt for et toppet 95-lag fra Lyn. Kampen var jevn, kanskje med et lite overtak til Lyn. Men vi scoret først, og Marita hadde en super sjanse til å øke ledelsen. I stedet fikk Lyn slippe til og satte inn 3 kjappe mål. Laget hadde en angrepsspiller med et skuddben vi skjelden ser! I tillegg til dette ble det etterhvert tydelig at vi hadde en kamp mer i bena enn vår motstander. Slitne hoder og ben.

Dermed 2. plass på våre jenter, med 24 deltakende lag. Og ny pokal på hylla i klubbhuset!

Gratulerer med innsatsen til begge lag!