Skrevet av Jan Harald Olsen, 2008-02-03

Vi greide det nesten to helger på rad - med to forskjellige lag. Etter sterke seiere både i åttendedels- og kvartfinale, møtte vi et heltent Kurland 94-1 lag som fikk sin revansj etter at vi banket Kurland 94-2 tidligere på dagen. Tap 1-3 i semifinale gav oss delt tredjeplass, og et nytt trofè på hylla!
Vi møtte Kurland 94-2 i åttendedelsfinalen. De gikk ut i hundre og skulle ta oss på fart og styrke, og fikk noen sjanser i starten. Men vi var effektive i denne kampen, og ledet 3-0 ved pause. Andre omgang gikk ut på å sikre ledelsen, men vi puttet likevel på et mål til og vant 4-0. Veldig sterk kamp.

Kvartfinalen mot Kolbotn startet ikke så bra, de fikk først 1-0 og deretter 2-0. Med noen få minutter igjen av første omgang, satte Kristin i gang et lite show. Hun jobber først inn 1-2, og minuttet etter utlikner hun til 2-2. Rett før pausen lager Mia 3-2 til oss. Vi øynet håp om videre avansement. 2.omgang fortsetter på samme måte, vi putter på 3 nye mål mens vår motstander bare greier ett. Dermed er vi i semifinale igjen!!! Igjen etter en utrolig god kamp. Mia fortjener litt ekstra skryt etter denne kampen, med avgjørende spill i begge ender av banen.

I semifinalen kan vi se at jentene våre begynner å bli slitne. Tendensen med at vi slipper inn mål tidlig i kampen fortsetter - de har 3-0 på oss før halve første omgang er spilt. Det ene målet riktignok etter at Marte er slått ned av en spiss albue, men dommeren så ikke noe galt... Cecilie gir oss en redusering på elegant måte midtveis i 2.omgang, men det ville seg ikke helt for oss i denne kampen. Vår motstander benyttet seg av overlegen fysikk og dommeren tillot det meste...

Men vi har gjennomført en superb cup også denne helgen, selv om vi ikke nådde helt fram. Vi blir nr 3 av 32 lag, og denne helgen har vi kun spilt mot 94-lag. En knallsterk prestasjon.

Neste år kommer vi tilbake, og da er vi eldst i den sammenslåtte klassen (13 og 14 år). Da skal vi ha med oss den største pokalen hjem!!!