Skrevet av Jan Harald Olsen, 2008-01-27

Ingen klarte å stoppe oss! En svært dramatisk semifinale gikk tilslutt vår veg, og vi klarte vinne finalen mot Årvoll 94. Gratulerer, jenter!
Semifinalen mot Skedsmos 95-jenter ble slett ikke noen transportetappe. Motstanderen var fullt på høyde med oss de første 10 minuttene, og tok ledelsen 2-0. Ingrid fikk satt inn 1-2 til oss med ca 10 minutter igjen av kampen, men det varte og rakk før vi fikk vår fortjente utlikning. Da var det bare 2 min igjen av kampen! Kampen gikk derfor til "sudden death", med en spiller mindre for hvert nye minutt. Først når vi spilte med kun to utespillere greide vi endelig å få vårt tredje mål. Høydramatisk var det, trenerne var like slitne som jentene.

Finalekampen startet langt bedre for oss. Vi skapte sjanser helt fra start, og etter ca 5 min scorer Siri H, etter veldig god jobbing av hele laget. Vi slipper inn et mål ca midtveis, et mål som etter vår mening ikke burde vært godkjent. Mikaela ble dyttet overende før de setter ballen i målet. Uheldigvis blir keeperen vår skadet i samme situasjon (det viser seg at Kine har brukket lillefingeren. Håper du er snart tilbake, Kine!) Et selvmål av Årvoll gav oss 2-1 ledelse i pausen. 2.omgang har vi stort sett kontroll, men Årvoll har et par gode spisser som lager litt trøbbel. Plutselig er det 2-2 på et langskudd. Men vi har krefter igjen. Ingrid skaffer et straffespark som Siri F setter iskaldt i hjørnet. Camilla som har tatt over keeperjobben har et par svært viktige redninger.

3-2 sier til oss!! I vår første cup med sluttspill (bortsett fra Norway-cup, da..). Mikaela fikk æren av å ta i mot pokalen som dagens kaptein, og Ingrid vant prisen "beste spiller i finalen J-14 Tærud cup 2008". Stor stas!! Gavekort på kr 3000 fra Comet sport vanket det også - som lagpremie.

De som spilte denne cupen var Camilla M, Mikaela, Siri F, Siri H, Kristin, Ingrid, Maiken, Kine.

Dette gav mersmak, jenter. Vi stiller opp igjen på Kurland cup til helgen med de jentene som ikke deltok denne helgen. Tør vi håpe på en "bøtte" til?