Skrevet av Administrator, 2008-01-14

Det jobbes med å videreutvikle portalen vår, og i den forbindelse er det nå laget funksjonalitet for å registrere treningsoppmøte. Klikk på Les hele saken for å få en kort brukerveiledning.
For å få full nytte av funksjonaliteten må du først opprette aktiviteter av typen treninger (Aktiviteter / Opprette aktivitet). I tillegg må du registrere spillerstallen din (Spillere og lagledere / Opprette person). Da du har gjort dette kan du begynne å registrere treningsoppmøte (Treninger / Registrere oppmøte). Velg først hvilken trening du ønsker å registrere oppmøte på, klikk deretter på en eller flere personer i den venstre listeboksen og klikker så på knappen merket med høyrepil. Personene kan du flytte frem og tilbake så mye du ønsker.

Om ikke så lenge vil det også komme funksjonalitet for å registrere hva dere har gjort på de ulike treningene (kan også brukes som verktøy for planlegging frem i tid). I den forbindelse vil det automatisk oppstå en kobling mellom treningsoppmøte og hvilke øvelser som er blitt gjennomført på treningene. Du vil da kunne hente ut rapporter på spillere etc. med opplysninger om hvilke treninger de har vært på, øvelser de har gjennomført (og antall ganger) ++

Er det noe du lurer på, er det bare å sende en mail til adressen thomas.odegaard@online.no

Lykke til!