Skrevet av Thomas Ødegaard, 2007-09-12

Etter seks strake kamper med tap og ti uten seier kunne gutta fra Øst endelig juble over seier i Vest. Og ikke nok med det. Førsteomgangen mot Røa var kanskje det beste vi har prestert i år. Solide defensivt og meget gode offensivt. Men så var dette med å score mål da...
A-laget sliter med røde hunder om dagen. Derfor hentet A-laget inn tre supertalenter fra juniorlaget. De fikk prøve seg litt ut i andreomgang mot voksne mannfolk fra Røa, og klarte seg meget bra. Strålende innsats.

Førsteomgangen kan HSIL være meget stolte av. En touch spill, bevegelse, trekantspill, løp. Det må virkelig ha vært en artig opplevelse for HSILs ene tilreisende tilskuer. Det er vanskelig å trekke frem enkeltspillere i en slik kamp, men Marius Lunde imponerte virkelig i sin venstrebackrolle. Han kriget til slutt på seg en krampe. Et tegn på at han har gitt alt for HSIL. Simen Breen stilte sporty opp med to brukne ribbein til dagens kamp. Dette er dagligdags for Høybråtens koselige gutter. Unge lovende 16-årige (kanskje 17-årige) Kristian Stensrud spilte til tider ball-i-hatt med sine voksne motstandere. En av de andre mer voksne gutta fikk heldigvis lov av moren sin til å spille i kveld. Klubbdirektør Dan Brovold vil personlig sende et takkekort til henne.

God kamp !!