Skrevet av Thomas Ødegaard, 2007-09-11

Vi våknet i dag til den triste meldingen om at Thomas Hansen ble funnet død i sin egen leilighet i går. Jeg har skrevet noen ord til minne om vår gamle lagkamerat. Klikk på les hele saken for å lese minneordene.
Vår tidligere lagkamerat Thomas Hansen, for de fleste kanskje bedre kjent som St.Thomas (Saint Thomas), er ikke lenger blant oss. Thomas spilte i veldig mange år med blå trøye på Høybråten stadion. Han spilte alltid med hjertet og var en kriger enhver fotballtrener bare kunne drømme om å ha på banen. Skal Thomas sammenlignes med en fotballspiller, må Panzer Hagen være det rette valget. Knallhard spiller med vinnervilje.

Utenfor banen husker vi Thomas som en smilende, lunefull gutt/mann med mange gode historier og et varmt hjerte. Han var absolutt en sånn person man er nødt til å bli glad i.

Thomas hadde ambisjoner. Han ønsket at det han holdt på med skulle bli best mulig. Etterhvert skjønte vel Thomas at HSIL aldri kom til å bli et tippeligalag, så da gikk han sine egne veier og gikk i stedet til topps i musikkens verden. Han har høstet strålende kritikk i sin musikkarriere, og mange av hans låter har rullet som hits rundt omkring i radionorge. Musikken tok mye av Thomas sin tid, så når Thomas ikke kunne komme til oss fotballgutta på Høybråten stadion, reiste like godt hele gjengen på en av konsertene hans. Et morsomt øyeblikk.

Alle våre tanker går til Thomas sin familie, kondolerer.