Skrevet av HSIL Telegrambyrå, 2012-06-26

Høybr/Stovn A-lag valset regelrett over motstander Kurer i tirsdagens serieoppgjør. Altmuligkvinnen og leder for Høybr/Stovn fotballgruppe, Unni Storsvien, uttalte rett etter kampslutt at "denne dagen vil bli markert på mange måter". Hun var tydelig så oppspilt over kveldens storseier at hun glemte å si resten. En oppmerksom journalist gjorde henne imidlertid oppmerksom på den noe "hengende" kommentaren.
Unni fortsatte med rødfarge godt forankret i kinnene: "Altså, måten gutta gjennomførte dagens kamp på var rett og slett fantastisk. Og de trange draktene som jeg personlig har bestilt til disse gutta passet jo perfekt. Nå skulle jo egentlig A-laget også spilt med litt for små sykkelbukser, men da gjorde Harald (red.anm: trener A-lag) meg oppmerksom på at det kanskje kunne gå litt utover utførelsen på banen. Jeg ser den altså. Men, altså, så dere dem i dag? Utrolig flotte og flinke, på samme tid."

Noe av brodden i det Unni pratet om forsvant litt da en av de andre tilstedeværende journalistene spurte om hun hadde fått med seg at kampen ble avlyst? "Altså, spilte eller ikke spilte. Ble kampen avlyst sa du?"

HTB (Høybråten telegrambyrå) kan opplyse om at Kurer ikke klarte å stille lag til kveldens oppgjør. Dermed 3 poeng og 3-0 seier til Høybråten. Gratulerer med en flott vårsesong som dårligst kan ende på en fjerdeplass.