Skrevet av Jon Arne , 2012-05-29

I år valgte Jenter 97 å ta turen til Copenhagen International Cup. I strålended solskinn og utrolige gode gressbaner skulle turneringen spillet i SKovlunde like utenfor København.
I gruppespillet skulle vi møte Lindome GIF(SV), Oppegård IL, og Ballerup Skovlunde (DK).

Første kamp var mot Lindeome GIF. Vi vinner sjansestatistikken 10-1 men taper kampen 1-0 og blir kategorisert som et ran.

Dette la litt press på jentene for å nå en evt. semifinale. Neste kamp var mot Oppegård IL som vi i den hjemmelige serien hadde tapt 2-1 for. Jentene viste at de taklet presset og i en jevn og tøff kamp vant de 1-0.

Den siste gruppespill kampen var mot Ballerup Skovlunde. For å gjøre jobben selv og ikke være avhengig av andre så måtte kampen vinnes med 4-0 for en 2.plass i gruppen og for å vinne puljen 6-0. Nok en gang taklet jentene presset og når dommeren blåste av kampen stod det 8-0.

Jentene var puljevinnere og klare for semifinalen.

I semifinalen møtte jentene Oppegård J98. Jentene startet i et høyt tempo og hadde avgjort kampen etter 5 minutter med 2-0.

I finalen skulle vi nok en gang møte Oppegård. Nok en gang ble det en jevn kamp, men Oppegård viste seg å være det sterkeste laget og vant finalen 2-1.

Gratulerer til jentene og en stor takk til reiseleder og supporterne.