Skrevet av Jon Arne , 2011-03-21

Gjelleråsen Vår Cup var jenter 1997 sin første 11'er turnering for året. Etter å ha kommet på 2 plass i puljen på dårligere målforskjell var det klart for finale mot Bærums Verk. Dette ble en meget jevn kamp med mye duellspill på midtbanene. Ingen av lagene klarte å få et overtak slik at kampen gikk til ekstra omganger. Ekstraomgangene endte også uavgjort. Jenter 1997 vant på antall cornere i forhold til Bærums Verk.
Lillestrøm var første motstander tidlig lørdags morgen. Vi hadde et spillemessig overtak, men kampen endte uavgjort 0-0. Neste kamp var mot BVIF 2. Her styre vi kampen fra start til mål og vant 2-0. Neste kamp var mot BVIF 1. Dette ble enjevnere kamp med i denne kampen manglet vi litt uttelling på alle målsjansene våre, men vant allikevel 1-0. Siste kampen var mot Hadeland, hvor vi var revansje sugne etter et surt tap i en treningskamp. Jentene styrte kampen og vant 1-0. De var allerede klare for finalen før siste puljekamp på søndags morgen.
I finalen møtte vi igjen BVIF 1 og dette ble en jevnspilt kamp, med mange dueller i forsvar og midtbane, men uten at noen av lagene fikk et klart overtak eller mange målsjanser. Kampen endte 0-0 etter ekstraomganger, men Jenter 97 vant 4-2 på cornere og var dermed vinnere av GIF Vår Cup. Jentene avsluttet søndagen med sangen "We are the champions".