Skrevet av Thomas Ødegaard, 2007-06-13

En fullsatt Høybråten stadion tok høflig i mot serielederne fra Korsvoll. Det eneste som manglet var Bermen (supportergjengen til HSIL). Denne kvelden prioriterte de den siste kvelden med sol og varme hjemme på sin egen terrasse. Synd, for i kveld viste HSIL muskler mot et meget godt Korsvollag. Man kan vel ikke si at HSIL rundspilte Korsvoll, men at de spilte en strålende god defensiv førsteomgang er det ingen tvil om.
Dette var virkelig kvelden for talentene fra Høybråten. Å spille mot en serieleder er det ikke så ofte man gjør. Keeperkaptein Lars Andresen kom rett fra blomsterdekorasjonskurs i rolige omgivelser på Madeira sammen med pensjonistgruppen i Stovner bydel, til en fullsatt hjemmestadion og hylende småjenter. At småjentene heiet på et annet Høybråtenlag i en helt annen kamp betydde ikke så mye for Lars. Det viktigste var at noen i det hele tatt sang. Blomsteroppsatser og madeirasaus hadde virkelig gjort noe med Lars, for i kveld glitret han seg til topps på stjernebørsen. Den ene storredningen etter den andre må få Korsvolledelsen til å hente opp lommeboken og bla frem tusenlappene mens vi fortsatt har dem. At en slik keeper fortsatt driver dank i fjerdedivisjon er for redaksjonen et mysterium. Badenymfen Kristian Stensrud var helt enig med redaksjonen. Etter kampen spurte han nemlig om autografen til lagkameraten sin. Men husk for all del at Kristian Stensrud fortsatt er i autografalderen, og kanskje han etterhvert kommer til å skrive autografer selv...

Men Lars var ikke alene om å glitre blant stjernene i kveld. Angrepsspillere, midtbanespillere og forsvarsspillere ga alt for HSIL selv om Korsvoll til slutt ble for sterke. HSIL hadde en liten periode i andreomgang hvor spillerne spilte med bind for øynene. En serieleder lar ikke en slik mulighet gå fra seg og puttet på to kjappe mål. HSIL øynet et lite håp da Muhamet Lusnjani reduserte til 1-2 fem minutter før slutt. De sendte frem det som var - og da skjedde det som ofte skjer i slike situasjoner - på overtid satte Korsvoll den berømte spikeren med sin tredje scoring.

Alt i alt en god kamp, men førsteomgangen var nok spesielt god sett med Høybråtenøyne.

For nærmere kampdetaljer (stjernebørs, målscorere etc) går du til menyen 'Kamper/HSIL - Korsvoll 2' og klikker på velg.