Skrevet av Thomas Ødegaard, 2007-06-06

En middelmådig kamp uten altfor stort tempo er vel den korte oppsummeringen på dagens kamp mot Røa 2. I tillegg må vel nevnes at dagens motstander brukte det gode gamle romerske trikset med å ta med seg en kjendis på laget. Rett og slett for å psyke ut motstanderlaget. Les hele saken for mer informasjon.
Keepertrener Tor Andresen måtte rett før kampstart bite i det sure eplet og trekke seg fra dagens kamp på grunn av overtrening. Bitter og trist satte han seg i vaskerommet for å "komme til hektene igjen" etter den sure opplevelsen. Vaskerommet er som kjent vegg i vegg med gjestegarderoben, så da fikk han også oppleve Røas oppladning til kampen. Røa brydde seg visstnok ikke noe særlig om dødballer og løpsmønstre, men fokuserte heller på humor og glede. Røa 2 var ikke snauere enn at de hadde leid inn Henrik Elvestad, kanskje bedre kjent som Timothy Dahle eller som programleder i Golden Goal, til dagens kamp.

Og visst hjalp det. Enkelte Høybråtenspillere løp mer etter Elvestad for å få "nærkontakt" med en kjendis enn de gjorde etter ballen. På den måten bandt han opp fire-fem Høybråtenspillere alene.

Røa er ikke alene om å bruke slike historiske triks. Høybråten har prøvd lignende triks selv. I en periode leide HSIL inn broren til en Idoldeltaker med håp om at dette skulle skape mye blest rundt laget. Dessverre røk broren ut i de innledende rundene. Året etter leide HSIL inn en person som påsto at han var broren til Mette-Marit, men det viste seg i ettertid at dette var et sjofelt triks for å få spilletid. Han brukte visstnok samme triks for å bli invitert til Old Boyslaget. Han kaller seg selv Tor Steinar.

Fotballstyret til HSIL har selv gått i samme felle. Før årets sesong trodde fotballstyret at de hadde fått en verdensberømt roer til å trene A-laget...

Som sagt: En kamp med dårlig tempo, men vi skal trekke frem godt defensivt arbeid (men vi sliter fortsatt på dødballer). Til tider spilte vi også strålende angrepsfotball med høyt tempo og få touch på ballen.

Marius Lunde stilte opp i keeperkaptein Lars Andresens fravær, som for tiden er på temareise til blomsterøya Madeira for å lære mer om rosenes forplantningsevne. Mannen er blitt huseier og skal nå starte sitt eget private botaniske virke i sin nye toroms leilighet. Marius sto godt og reddet HSIL i flere situasjoner. Vi må også nevne at Øyvind Müller var tilbake etter et langt skadeavbrekk og feiret det like godt med å score et mål. Christoffer Lutro gjorde også sitt comeback fra start i dagens kamp, etter at han opererte vekk den ene tåa og erstattet den med titan.

Heia HSIL !!!